Virtual Assistance = højere produktivitet

Kører et kan kontor være udfordrende, selv i bedste omstændigheder. Om virksomheden er en lille virksomhed eller en stor virksomhed, som det vokser så gør mængden administrative opgaver, der skal udføres på daglig basis.
For nogle virksomheder, der er forpligtet til at afhjælpe overbelastning er for at tømme i kasser, fil papirarbejdet og rense ud af skriveborde. For andre, kan prioritering af opgaver bidrage til at få de fleste af det arbejde, der udføres på en organiseret måde. Dog kan nogle af projekterne, der stadig er automatiseret til.
Bringe i deltid eller midlertidigt ansatte er en måde at få disse tildelinger, der er gjort, men kun mulig, hvis der er en lind strøm af arbejde, nok til at rumme en ekstra medarbejder og den ekstra løn. Ikke for at nævne, ville du nødt til at levere tid, udstyr og uddannelse til denne ekstra person. Du kan også prøve at gøre de forvaltningsarbejdet dig selv, men dette ville forstyrre bruger mere tid på din indtægtsskabende aktiviteter.
Den bedste løsning til at lette dit kontor overløb, uden at sprænge dit budget eller at skulle give plads og udstyr, er at ansætte en virtual assistant (VA).
Disse højt uddannede fagfolk arbejde fra deres egne kontorer. De fleste har haft mange års administrativ erfaring og kan som regel tage på enhver opgave med lidt eller ingen træning fra dig. Vas specialiserer sig i forskellige områder, fra tekstbehandling og genoptage forberedelse til database management og website udvikling. Men generelt, en off-site assistent kan hjælpe med næsten enhver office-opgave, der kræver afslutning.
Ansætte en VA giver dig mange fordele, ikke blot, at de er allerede uddannet og at de har deres eget udstyr til at arbejde med, men også at de er tilgængelige, når du har brug for noget hjælp. Dette gør det muligt at spare penge ved ikke at have et medlem af office der er bliver betalt for at sidde og vente på arbejde at gøre. Du betaler VA på grundlag af ‘tid på opgaven’.
De også sig tage af deres egne udgifter, hvilket igen sparer du de penge, som du normalt ville have til at bruge på fordele, kilde fradrag og tabt tid lønninger.
De fleste VA er selvstændige erhvervsdrivende, og i modsætning til en medarbejder, de har en interesse i succes for din virksomhed. De arbejder med at hjælpe dig med at holde og vokse. De fleste, det er ikke blot et 9 til 5 job, men et karrierevalg, som de sætter en stor ære i.
De fleste VA har lokale klient lister, men er også i stand til at hjælpe på afstand. Ved hjælp af nogen af de kommunikationsenheder rådighed i dag (dvs. telefon, fax, e-mail, osv.), projekter kan ske uden nogensinde at mødes ansigt til ansigt. Og med den voksende brugervenlighed på internettet, finde en VA næsten overalt i verden er ganske enkelt at opnå så godt. Ved simpelthen at skrive ‘virtuelle assistent’ i enhver søgemaskine, kan du finde en person, der kan tage nogle af belastningen ud af dine skuldre.
Uanset om du er en hjemme-baseret virksomhed, der har brug for en hjemmeside udviklet, en lille virksomhed der er på udkig efter en vej ud fra under papirarbejde eller er en del af en stor virksomhed, der har en ekstra tildeling, som ingen synes at have tid til at gøre , en Virtual Assistant kan være svaret på dine problemer. De kan være din sparringspartner og tilbyder feedback og rådgivning, når et nyt perspektiv er nødvendig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Rul til toppen