Skattefri pensionering planlægning tjenester

For mange selvstændige individer og ejere af små virksomheder er arbejdsgiver pensionsplaner en central del af pensionsopsparing. Forstå hvordan arbejdsgiver pensionsordning passer ind i en samlet pensionsordning er vigtigt at være i stand til at planlægge tilstrækkelig for pensionering.
Kongressen mener, at arbejdsgiverne bør tilskyndes til at hjælpe enkeltpersoner i denne pensionering planlægning fase. Kongressen erkender, at selv om mange medarbejdere forstår betydningen af afsætter penge, kun få forstår sammenhængen mellem deres pensionsopsparinger og deres samlede pensionering planlægning. Derfor, Kongressen nu tillader, at arbejdsgivere, som sponsor en arbejdsgiver pensionsordning at levere kvalificeret pensionering planlægning tjenester til medarbejdere eller deres ægtefæller som et skattefrit personalegode.
Hvad gør denne nye udvikling særligt interessant at selvstændige individer og ejere af små virksomheder er, at den tillader dem at bruge før skat dollars på pensionering planlægning tjenester. Yderligere fordele omfatter stigninger i medarbejder jobtilfredshed og fastholdelse og plan medarbejdermedbestemmelse.
Pensionering Planlægning service er tilgængelig på en arbejdsgiver-betalt basis. Værdien af den faguddannet pensionering planlægning, selv er ikke opkrævet til medarbejderen eller inkluderet i skattepligtig indkomst. Således, værdien af servicen er ikke omfattet af Social sikring, Medicare eller indtægter kildeskat.
Meget kompenseret medarbejdere kan kun udelukke værdien af service fra indkomst om tjenesten er tilgængelig på et ikke-diskriminerende grundlag til hvert medlem af gruppen af medarbejdere, der normalt leveres uddannelse og information om arbejdsgiveren plan. Denne gruppe af personer omfatter generelt alle deltagere i arbejdsgiveren pensionsordning. IRS kan dog tillade arbejdsgiverne at begrænse pensionering rådgivning til enkeltpersoner nærmer sig pensionsalderen under planen.
De kvalificerede pensionering planlægning tjenester en arbejdsgiver giver kan omfatte rådgivning og information om pensionering planlægning for en individuel og/eller hans ægtefælle om hvordan arbejdsgiver pensionsordning passer ind i deres overordnede pensionsordning. Arbejdsgiveren pensionsordninger omfatter SEPs, SIMPLEs, overskudsdeling planer, penge Køb pensionsordninger, 401 (k) s planer, livrente planer, og 403(b) og 457 planer. Som altid, værdi af enhver skat forberedelse, regnskab, lovligt eller kurtage tjenesteydelser, som arbejdsgiveren skal stadig være inkluderet i den skattepligtige indkomst for medarbejderen.
Hvis tilgængeligheden af bruger før skat dollars for at få god professionel pensionering planlægning rådgivning er attraktive for dig, vil du kontakte en kvalificeret finansiel rådgiver. En kvalificeret finansiel rådgiver kan give mere information på den kvalificerede pensionering planlægning tjenester til rådighed for dig og din ægtefælle.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Rul til toppen