Købe en virksomhed

“En nål i høstakken!” eller “En diamant i det barske”, begge populære siger gælde hvad er involveret i at finde din ideelle virksomhed til at købe! Enhver krydret business køber vil fortælle dig, at finde levedygtige virksomheder, der kan købes for rimelige vilkår er en “numre spil”. Tusindvis af selskab købe kandidater defineret, der fører til hundredvis af kontakter skal foretages, hvilket resulterede i titusindvis af erhvervelse samtaler, som forhåbentlig føre til ét selskab erhvervelse! Mange fusioner og overtagelser veteraner vil fortælle dig, “Det tager 100 potentielle muligheder for at få en god deal”… et tal spil. På ethvert punkt i den professionelle køber købe proces, for en række gyldige eller ugyldige årsager, enten virksomhed køber eller business sælgeren kan aflyse den potentielle deal. De fleste potentielle business fusioner og overtagelser sysler falder fra hinanden. De menneskelige og økonomiske omkostninger for begge parter kan være betydelige, undertiden ødelæggende.
Start tænker på at købe en etableret virksomhed, hvis du ønsker at undgå de enorme risici, der er involveret i at starte en. Ikke alle ønsker at starte en virksomhed fra bunden, og købe en virksomhed med infrastrukturen i sted lader dig fokusere på at bygge det op, i stedet for at få en ny forretning fra jorden. Dette er ikke til at sige, at det er nemt at købe en eksisterende virksomhed; Det er en temmelig kompliceret proces i hele som du har brug at vide præcis, hvad du laver. Første off, beslutter, at du ønsker at købe, før du begynder din forskning. Denne måde vil du se på muligheder mere omhyggeligt. En særlig virksomhed kan ikke være præcis hvad du leder efter, men hvis du er sikker på, at du ønsker at købe, så du vil ikke Børst det straks, uden først at overveje hvordan du kan vokse med det. Business Broker tilbud med en bred vifte af virksomheder og vil helt sikkert hjælpe dig gøre op dit sind hurtigt. Tale med mennesker i dit liv, der er tilbøjelige til at blive påvirket af venture. Lad!
dem kender de timer, du er tilbøjelige til at arbejde og de involverede risici. Du kan bruge deres støtte, hvis du i første omgang gå gennem et groft plaster.
Ved hjælp af en mægler det ville være mere fornuftigt at benytte sig af en mægler i at købe din virksomhed. Alle vigtige forberedende arbejde inden for forskning ville allerede har gjort. Og du kan fokusere på at færdiggøre handlen. En mægler vil håndtere alle disse komplicerede forhandlinger, som du bare kan finde for meget at håndtere. Og når tingene tænder ubehagelige du kan overlade det hele til din mægler. Mæglere skal har systemer til at tage sig af tilbud. Salget er normalt en tid med nogle stress for både køber og sælger, så har nogen at sammensætte alt og tage sig af papirarbejdet er meget nyttigt. Du vil sætte pris på en mægler tjenester, da det vil tillade dig at koncentrere sig om at få en god aftale, og ikke behøver at bekymre sig om, hvorvidt alle dokumenterne – og der er en masse af dem – er i orden. Naturligvis, din mægler vil opkræve dig en betydelig Kommissionen, men det vil alle være umagen værd, hvis du får den vare du ønsker.
Business Essentials når du finde ud af dit område af interesse, Tænk på størrelsen af den virksomhed, du ønsker at købe, placeringen af potentielle sælgere osv. Kende dine finansielle ressourcer, så du ikke spilder tid kigge på virksomheder, der er uden for din rækkevidde, selvom du har altid fantaserede om at være et skib-builder. Identificer dine styrker. Er du god til salg? Operationer? Se ud for en virksomhed, der er i stand til at drage fordel af dine særlige styrker. Når du har identificeret en forretning, at du ønsker at købe, så kontakt med sælger, men leje fagfolk dvs revisorer, advokater, osv. at tage sig af forskellige aspekter af købet.
Tillad dig selv en gut instinkt om sælgeren og virksomheden. Velkommen til at spørge, hvorfor de ønsker at sælge virksomheden, og evaluere din beslutning baseret på deres grunde. Det kan blot forsikre dem, at du bør gå videre med handlen.
Virksomhed værdiansættelse der er mange metoder til værdiansættelse af et selskab, og det er op til sælgeren til at beslutte, hvordan man griber det an. Sørg for prisen er en retfærdig repræsentation af hvordan værdifulde virksomheden er tilbøjelige til at være dig. Det er selvfølgelig uheldigt at du, hvis en nødlidende virksomhed, der er tung i aktiver er prissat baseret på nettoværdi af formuen. Prisforlangende er omsættelige. Selv i en situation, hvor sælgeren fast på hendes pris, spørge om metoden til værdiansættelse og udfordring det hvis du synes, det efterlader dig med en unfair aftale. Samtidig forhandler, være parat til at udfordre sælgeren med fakta og statistik. Finde ud af, hvilke specifikke vedrører sælgeren har om handlen, og løse dem. Være opmærksomme på, at sælge en virksomhed kan være en følelsesmæssig proces men samtidig at sikre, at du ikke ender med at betale for sin affektionsværdi.
Finansiering beskæftige sig til at finansiere deal, er sælger finansiering sandsynligvis den bedste mulighed for dig. Du vil ikke få et banklån uden at tilbyde 100% sikkerhed. Den Small Business Administration tilbyder nogle finansiering men kun for tilbud, der opfylder et stramt sæt kriterier. Det gode ved sælger finansiering er, at den viser, at sælgeren er at være seriøse og ærlige om handlen, og ikke forsøger at losse en skrantende forretning på dig. Det viser, at han har nok tro i den virksomhed, han sælger for at dele risiko involveret i at køre det med dig. Der er ingen bedre måde at være sikker på, at en virksomhed er virkelig værd at købe. Sælger finansiering også giver mulighed for langt større fleksibilitet end nogen anden form for finansiering. De fleste mennesker, der starter på udkig efter en virksomhed til at købe faktisk aldrig ender med at købe. Hvis din første aftale ikke kommer, lad det ikke afskrække dig fra at se for andre virksomheder. Lære af erfaringer og bruge det til at skærpe din færdigheder så de næste t!
IME rundt, du ved præcis hvad du vil og hvordan man kan gå om at få det.
Tjenester
1. indledende høring – vil du have en one-on-one via telefonen eller personligt med en mægler i dit område for at diskutere alle dine spørgsmål og bekymringer vedrørende virksomheden købsprocessen. Vores mæglere er uddannet til at hjælpe dig med business bekymringer samt personlige bekymringer. Vi indser, at dette er ikke kun en økonomiske beslutning, men en livsstil beslutning så godt.
2. køberprofil – når alle dine bekymringer er blevet behandlet og du har underskrevet en køber registreringsaftalen, din Business Broker vil skabe en køberprofil, hvorved han/hun kan søge efter den nøjagtige type virksomhed du søger.
3. visning programoversigter – når vi har trådt dine kriterier i vores database, vores computer vil generere kampe. Din professionelle business broker vil derefter gå med dig til at tage et kig på listen og adresse eventuelle spørgsmål du måtte have.
4. tilbud om at købe – hvis en af disse virksomheder passer, hvad du leder efter og du har haft en chance for at tænke om at lave et tilbud (sommetider kan du have til at gøre flere besøg i virksomheden til at være sikker), din mægler vil hjælpe dig med at udfylde et tilbud ark. Dette ark detaljer pris og vilkår som du ønsker at købe virksomheden. Her vil oplevelse af din mægler hjælpe dig med at gøre det bedste tilbud.
5. due Diligence – når tilbuddet er blevet accepteret, køberen gennemfører en periode med forskning på virksomheden. Dybest set, due diligence er den proces, som du arbejder med sælgeren til at verificere financials af virksomheden samt en periode, hvor du lærer de indre funktioner i virksomheden. Denne proces tager normalt to uger. En køber kan ønsker at bringe i sin advokat eller CPA til at hjælpe i denne fase af køb. Din mægler vil være til rådighed til at hjælpe dig i due diligence-proces på alle måder.
6. kontrakten & lukning – efter en vellykket due diligence perioden, hvor alle dine bekymringer er blevet behandlet, vil blive udarbejdet en kontrakt mellem dig og sælger i virksomheden. Dette gøres typisk mellem din advokat og som af sælgeren. Hvis kontrakten opfylder alle uforudsete udgifter, du har angivet, det kan underskrives og en ultimodato sæt. Ved lukketid, virksomheden vil officielt skifter hænder og du vil har gennemført købsprocessen. Husk, at vores mæglere er her for dig hvert trin af den måde at sikre, at du gør informerede beslutninger.
Copyright 2005 den kraftfulde promotor

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Rul til toppen