Investere i aktiemarkedet

Fra bogen “The Stockopoly Plan’ af forfatteren Charles M. O’Melia
Der er flere faktorer en investor i aktiemarkedet bør overveje:
1. alle stock indkøb bør være Kommissionen-fri.
2. alle aktier købt skal være fra et selskab, der har en historie om at øge deres udbytte hvert år.
3. Rederiet bør ikke kun har en historie om at øge deres udbytte hvert år, men bør også vise pris påskønnelse på markedet, på grundlag af år til år.
4. alle udbytter fra virksomhederne bør være rullet over i flere aktier i selskabet, indtil pensionsalderen. Dette bør gøres af selskabet til aktionæren, Kommissionen-fri.
5. de virksomheder, der har købt bør har forskudt udbytte betalings-ud datoer så indkomst fra 12 virksomheder vil give aktionæren kontant udbytte hver uge i året. Ikke mere end 12 virksomheder bør være ejet, ellers du sprede sandsynligvis dine penge for tynd.
6. en systematisk tilgang til dollar-cost gennemsnit bør ske kvartalsvis. En spareplan skal vedtages for at tilføje til din beholdning hvert kvartal, samt udbytte geninvestering.
7. aktier købt bør betale en udbytteprocent på mindst 2,0% eller bedre. En lav 2,0% udbytteprocent er ikke nødvendigvis dårligt fordi det betyder, at det pågældende selskab bruger de fleste af deres overskud også udvide. Med andre ord, er det en vækst bestand med forretning, profit og indtjening vokser. En vækst bestand gør op for den lavere udbytteprocent fordi deres aktiekurserne vil mere end sandsynligt stige hurtigere.
8. selskabet skulle have været i virksomhed i mindst otte år, viser udbytte stiger hvert år. Dette vil eliminere den risiko at sætte penge ind i et risikabelt nye start up company (den slags, der kommer til at ændre verden – de er bare så svært at finde).
9. virksomheden skal have en bestand udbytte geninvestering plan (drop). Hvis de betalt af selskabet udbytte er $2,63 for kvartal, alle af denne $2,63 vil købe en yderligere procentdel af aktier (delvis aktier) og dette bør ske automatisk for dig af selskabet eller deres Transfer Agent.
10. de virksomheder, du køber bør købes med hensigten at realisere stigende kontant udbytte for dig og din familie for resten af dit liv.
Alt hvad du ville behøver at vide for at starte et investeringsprogram, der fremhæver de ovenstående betragtninger er forklaret til dig i min bog «The Stockopoly Plan’, snart vil blive offentliggjort af amerikansk-Book Publishing.
Nedenfor er et uddrag fra den bog, jeg gerne vil dele med dig!
Har du nogensinde lagt mærke til hvordan nogle ord i det engelske sprog er så perfekt opkaldt efter hvad de beskriver? Og hvordan nogle ord synes at være, jeg tror, du kunne sige baglæns? For eksempel, ord solsikke! Hvor vidunderligt rammende navn er solsikke, at smukke gule blomst, der følger solen fra solopgang til solnedgang. Og så er der ord i det engelske sprog hvor der betydning synes at være bagud, så at sige – som parkway og indkørsel. Når min bil er parkeret hjemme, jeg ville mene det ville være parkeret på, godt, en parkway – og når jeg er på den vej at køre et eller andet sted, ville jeg tror jeg ville være at køre på en – en indkørsel.
I verdens aktiemarkedet tror jeg ordet analytiker er en perfekt ord i de engelske sprog og børsmægler lyde ret til mig, også. Og dette fører mig til det jeg kalder ‘hjernevask mantraer «af Wall Street.
Hjernevask mantraer af Wall Street kan tage form af et tal, som en stock rating på 1, 2, 3 osv. Eller mantraer kan være en stjerne, 1 stjerne, 2 stjerner osv. Mantraer kan være et ord eller en gruppe af ord-attraktive, uinteressante, neutral, markedet udføre, markedet klarer, marked under udføre, markedet under vægten, markedet lige vægt, markedet over-vægt, sektor udføre, stærk købe, købe, sælge, stærk sælger.
Disse mantraer er så indgroet i Wall Street, og investor’s sind, har de skabt multi-milliard dollar industri. Der er andre typer af mantraer, som RSI (relative styrke indeks – en handel volumen indikator), Bollinger Bands (opkaldt efter sit ophav, John Bollinger (han bruger til at være en regelmæssig på CNBC) og bandene beskæftige sig med kanalerne en bestand handler i, i forhold til dens ‘ bevæger sig gennemsnitlige ‘-en anden mantra), Stokastik (bruges til at fortælle, hvis en bestand er 75% overkøbt – alt for mange mennesker har været at købe) eller 25% oversolgt (alt for mange mennesker har været sælger), Momentum, MACD (flytte gennemsnitlige konvergens/divergens-pris af bestanden, op eller ned i relation til det bevægelige gennemsnit), 50 dag, 200 dages glidende gennemsnit, tredobbelt bunde og toppe, vedhæng, flag, bære og tyren markeder, hoved og skuldre formationer, dobbelte bunde, p/e ratio osv, osv, osv. Alle disse mantraer tjener et formål (og hvis du er tilbøjelig til at handle på markedet de er, jeg indrømme, nyttige værktøjer) – de skaber provisioner. Og efter min mening betydning ingen, hvad-så-nogensinde for den langsigtede, dollar-cost gennemsnit, købe investor af selskabets aktier, Kommissionen opsigelsesgebyrer, hvis virksomheder øge deres udbytte hvert år, med investors idé eller til formål at give en 85% skattefri indkomst, gennem stigende udbytte for resten af deres liv, uanset prisen på lager på ethvert givet tidspunkt på markedet. (Puha! Hvad en sætning!)
Flere uddrag fra bogen ‘The Stockopoly Plan’ besøg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Rul til toppen